Navijači Sarajeva izvan grada borave do početka utakmice

Nema povrijeđenih niti uhapšenih navijača Sarajeva

Navijači Sarajeva izvan grada borave do početka utakmice

Edmir Škorić

Navijači Levskog i jutros su napali navijače iz Sarajeva, a povrijeđena su još četiri policajca. 

Najprije su sinoć navijači Levskog u hotelu Hemus napali popularne Horde zla, a pokušali su zapaliti i autobus navijača iz Sarajeva. 

 

Čini se da ni na dan utakmice situacija nije sjajna, a policija je rješnje pronašla tako što je navijače Sarajeva izvela izan grada. 

 

"Jutros je ponovo došlo do tuče, a povrijeđena su još četiri policajca. Navijači Sarajeva su smješteni izvan grada, gdje će boraviti do početka utakmice. Klub ih je posjetio i pomoći će im koliko bude potrebno. Srećom, niko od navijača Sarajeva nije povrijeđen niti uhapšen", rekao je za SportSport.ba direktor Sarajeva Dino Selimović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

I Bugari ističu da su navijači Levskog incijatori nemilih scena. Inače, Levski i Sarajevo prvi susret drugog pretkola Evropske lige igraju večeras od 19 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.