Navijači Sarajeva priželjkuju bivšeg reprezentativca, Musa mu poručio: Vrijeme je za šamaranje
Hadžić sa suprugom, te bračnim parom Edinom i Amrom Džeko

Danas se oprostio od Videotona

Navijači Sarajeva priželjkuju bivšeg reprezentativca, Musa mu poručio: Vrijeme je za šamaranje

Bivši bh. reprezentativac Anel Hadžić danas se i zvanično razišao sa MOL Fehervarom.

Nakon tri godine veznjak je odlučio da napusti MOL Fehervar, ali nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Protekle zime povezivao sa se sa FK Sarajevo, te je i sam priznao da je bilo razgovora. Navijači su uvjereni da će ovog ljeta stići na Koševo.

"Nakon četiri godine došao je trenutak za nove izazove. Bilo je uspona i padova za ovih 4 godine ali to je dio našeg posla. Prve tri godine želim nikako da zaboravim, to su bili nezaboravni trenuci, od osvajanja titule, do play-offa Lige prvaka i poslije toga ulazak u Evropsku ligu, a prošle godine osvajanje Kupa gdje sam ušao u HISTORIJU KLUBA i to želim da kažem i nema na meču, to m je bio posao. Hvala i sretno", napisao je Hadžić u oproštaju od Videotona, a komentar mu je ostavio i bh. košarkaški reprezentativac Džanan Musa, koji je poznat kao fan bordo kluba.

“Do sad je bilo igranje, sad je vrijeme za šamaranje, dobrodošao majstore”, napisao je član Brooklyn Netsa.

Veliki broj navijača FK Sarajevo također je poželio dobrodošlicu Hadžiću.

+

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi