Navijači Schalkea podnijeli prijavu policiji protiv sudije zbog dva nedosuđena penala protiv Bayerna
Navijači se ne mogu pomiriti sa suđenjem na utakmici protiv Bayerna

Utakmica je dobila i treće poluvrijeme

Navijači Schalkea podnijeli prijavu policiji protiv sudije zbog dva nedosuđena penala protiv Bayerna

S. Pašalić

Schalke je u 2. kolu Bundeslige dočekao na svom terenu Bayern i upisao poraz rezultatom 3:0.

Bavarci su odigrali dobru utakmicu i slavili na kraju, ali je ona nakon završetka dobila i svoje treće poluvrijeme, a razlog je suđenje.

Domaćinu nisu dosuđena dva penala, a posebno je sporna odluka bili kada je Pavard očigledno igrao rukom u svom šesnaestercu, ali sudija nije pokazao na bijelu tačku, a mnogi su se zapitali: Gdje je taj VAR?

Navijači Schalkea su bili nezadovoljni tokom, ali i nakon utakmice, a čini se da su se neki od njih odlučili i da odu korak dalje.

Naime, nekoliko navijača je podnijelo prijavu policiji protiv glavnog sudije i njegov asistenata u VAR sobi zbog prevare. Razlog je dva nedosuđena penala protiv Bayerna. Policija sada istražuje slučaj.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti