Navijači Sheffielda i Doncastera slavili plasman u viši rang

Nakon pobjede protiv Northamptona

Navijači Sheffielda i Doncastera slavili plasman u viši rang

Fudbaleri Sheffield Uniteda vratili su se u Championship nakon jučerašnje pobjede u gostima protiv Northamptona sa 2:1.

Oni su odigrali veoma dobru sezonu u League One te sada imaju 88 bodova, odnosno čak 16 više od trećeplasiranog Fleetwooda i sigurno je da naredne sezone idu u viši rang.

Mnogo njihovih navijača prisustvovalo je jučerašnjoj utakmici u Northamptonu, a nakon meča su utrčali na teren i sa igračima proslavili pobjedu.

Također, plasman u viši rang osigurala je i ekipa Doncastera koja je jučer pobijedila Mansfield sa 1:0 na domaćem terenu. Doncaster se ovim trijumfom učvrstio na prvom mjestu League Two te su se plasirali u League One.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U fotogaleriji možete pogledati kako je izgledalo slavlje navijača ovih ekipa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi