Navijači unijeli mrtvog kolegu na tribine

Navijači unijeli mrtvog kolegu na tribine

Jedan navijač kolumbijske momčadi Deportivo Cucuta ubijen je u subotu dok je igrao nogomet u parku, a dan kasnije lijes sa njegovim tijelom unijeli su navijači Deportiva na stadion na utakmicu protiv Envigada.

"Ne puštaju na stadion taj dio navijačke skupine, ali leševe puštaju. Ovo se samo ovdje može dogoditi", rekao je doktor Deportiva za navijačku skupinu Barra del Indio koja u Kolumbiji slovi za jednu od najopasnijih.

Policija tvrdi da ubistvo navijača nema nikakve veze sa nogometom, te da je on ubijen u mafijaškom obračunu. Policija je također potvrdila da je otkrila identitet osoba koje su ukrale tijelo iz mrtvačnice i unijele ga na stadion.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.