Navijači Uniteda imaju novog miljenika i posvetili su mu pjesmu - "u duhu" koronavirusa
Foto: Screenshot

Nigerijac pružio još jednu dobru partiju

Navijači Uniteda imaju novog miljenika i posvetili su mu pjesmu - "u duhu" koronavirusa

Manchester United je sinoć rutinski došao do četvrtfinala FA Kupa, pošto je u meču osmine finala na Pride Parku savladao Derby sa 0:3.

Na ovoj utakmici svoj drugi start u dresu Manchester Uniteda je upisao Odion Ighalo i postigao dva gola.

Podsjetimo, prvi put se Ighalo u startnoj postavi Uniteda našao u meču Lige Evrope sa Club Bruggeom, a i tada je uspio zatresti protivničku mrežu.

Ighalo je u United stigao ove zime jer je Crvenim đavolima hitno trebao novi napadač.

On je u Manchester United stigao na posudbu iz redova kineskog superligaša Shanghai Shenhua i to baš u vrijeme kada se Dalekim istokom počeo širiti koronavirus, zbog kojeg danas vlada panika i u Evropi.

Nigerijac je vrlo brzo postao miljenik navijača Uniteda, a sinoć su mu posvetili i zanimljivu pjesmu.

Pride Parkom su se u jednom momentu prolomile riječi: "Viva Ighalo, on stiže ih Šangaja, svi ćemo umrijeti..."

Inače, Ighalo je nakon realizacije transfera jedno vrijeme proveo u izolaciji i trenirao odvojeno od ekipe Uniteda - dok se sa sigurnošću nije utvrdilo da nema koronavirus.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

red devil mo
Ludilooo ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi