Navijači Uniteda: Ova cijena ulaznica nam je šamar u lice

U Midtjyllandu pretjerali

Navijači Uniteda: Ova cijena ulaznica nam je šamar u lice

Manchester United će u četvrtak gostovati u Danskoj, gdje će se u okviru šesnaestine finala Evropske lige sastati sa Midtjyllandom.

Ova utakmica je već imala zanimljivu, ali i nesvakidašnju uvertiru. Čelni ljudi Midtjyllanda su odredili nevjerovatno skupe cijene ulaznica za navijače Crvenih đavola, koji će morati platiti čak 91 euro kako bi pristupili sektoru za gostujuće fanove.

Odluka danskog kluba se nimalo nije dopala navijačima Manchester Uniteda, koji su se zvanično oglasili nazvavši je 'šamarom u lice'.

Urednici navijačkog magazina 'United We Stand' osvrnuli se na cijenu paketa ulaznica za tri gostujuće utakmice u ovogodišnjoj Ligi prvaka, koji je bio samo 5 eura skuplji od ulaznice za Midtjylland.

Također, kako bi skrenuli pažnju na bezobrazne cijene koje su odredili domaćini utakmice, navijači Uniteda su podsjetili da su ulaznice za navijače Southamptona koštale 28 eura kada je ovaj tim gostovao upravo Midtjyllandu u playoffu Evropske lige.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Unitedovi navijači su se na kraju saopštenja s pravom zapitali zbog čega 'vrijede tri puta više od fanova Southamptona'.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi