Navijači uputili izvinjenje Mihajloviću

Nakon što su ga oštro kritikovali...

Navijači uputili izvinjenje Mihajloviću

Fiorentina igra veoma slabo u ovoj sezoni, a navijači su tražili ostavku srbijanskog trenera, Siniše Mihajlovića, u situaciji, gdje je klub, nakon četiri uzastopna meča bez pobjede, konačno zabilježio pobjedu.

"Kao trenera te dovodimo u pitanje, a kao čovjeka te poštujemo. Izvini." - pisalo je na jednom od transparenata navijača Viole.

Njihov zahtijev da podnese ostavku, prerastao je u vrijeđanje na nacionalnoj osnovi i uz lične uvrede. Klub je stao u zaštitu trenera, a nakon pobjede protiv Genoe, situacija se malo smirila. Mihajlović će tokom sedmice održati otvoreni trening i biće vrlo zanimljivo vidjeti da li su između njega i navijača zakopane "ratne sjekire."

Fiorentina je trenutno desta, a u narednom kolu gostuje Chievu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.