Navijači Valencije gađali redom: I Paco dobio po glavi

Pogođen kesicom grickalica

Navijači Valencije gađali redom: I Paco dobio po glavi

M. Šljivak

Barcelona je uz dosta muke pobijedila Valenciju na Mestalli (3:2) pogotkom Lionela Messija iz penala u nadoknadi vremena.

Pored penala u nadoknadi, susret je obilježen gađanjem Luisa Suareza i Neymara flašom od strane publike, dok su igrači katalonskog tima slavili gol.

Međutim, nisu samo Suarez i Neymar pogođeni na ovom susretu. Paco Alacer, napadač koji je tijekom ljeta prešao iz Valencije u Barcelonu, dobio je u lice vrećicom grickalica.

Alcacer nije reagovao. Otišao je mirno na klupu, a njegov saigrač Jeremy Mathieu je pokupio vrećicu, te ga je vratio nazad navijaču.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi