Navijači Veleža lagano pune Grbavicu

Atmosfera je uzavrela

Navijači Veleža lagano pune Grbavicu

S. Grebović

Velež će od 20 sati na Grbavici dočekati švedski Elfsborg u revanš meču 3.pretkola Konferencijske lige.

S obzirom da je u prvoj utakmici rezultat glasio 1:1, izabranici Feđe Dudića će morati slaviti večeras kako bi igrali u Play offu Konferencijske lige.

Ako je suditi po fotografijama i videosnimcima ispred stadiona Grbavica, oni će sa tribina imati veliku podršku kako bi uspjeli u toj nakani.

Feđa Dudić je za ovaj duel odabrao sljedećih 11 igrača: Bogdanović, Ovčina, Isić, Zeljković, Radović, Hasanović, Radovac, Ćosić, Anđušić, Brandao, Zajmović.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Pogledajte kakva je atmfosfera ispred stadiona Grbavica.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Iskoristio bi ovu priliku da pozdravim Lanu , i kod nje je koliko vidim masina zagrijana - ako se pregrije pa bude trebalo gasiti, ja se javljam dobrovoljno za gasenje pozara/ rampa je dignuta a slauf spreman
3 0
Baboisback
Velez je Bajern za ove Svedjane. Ljudi imali jednu priliku i vode 2:0.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi