Navijači zaprepašteni slikom koju je objavio Zlatan
Foto: Twitter

Šta se desilo sa prstom Erica Baillyja?

Navijači zaprepašteni slikom koju je objavio Zlatan

Navijači Manchester Uniteda odbrojavaju dane do povratka Zlatana Ibrahimovića na teren i svakodnevno prate njegove društvene mreže ne bi li iskusni Šveđanin pružio nove informacije o svom zdravstvenom stanju.

Ibrahimović se odlično oporavlja od teške povrede križnih ligamenata koju je zadobio u aprilu ove godine. On je počeo trenirati u Unitedovom kampu, a danas je na svom Twitter objavio fotografiju iz svlačionice na kojoj se nalazi u društvu sa Ericom Baillyjem i De Geom.

On je u opisu fotografije napisao: "Sada mi ne može pobjeći", aludirajući na video snimak koji se prije određenog vremena našao na društvenim mrežama, na kojem se moglo vidjeti kako Bailly, u šali, udara Zlatana, a potom i bježi od korpulentnog Šveđanina.

Međutim, navijači Uniteda, ali i njegovi brojni pratioci na Twitteru su ostali zaprepašteni fotografijom koju je Zlatan objavio, i to zbog Erica Baillyja.

Naime, mnogi su primijetili da je Baillyjev mali prst u zaista neprirodnoj "poziciji", te da je poptuno iskrivljen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nikome nije bilo jasno šta se desilo sa prstom štopera Uniteda, a uvećana fotografija Baillyjeve ruke se ubrzo proširila društvenim mrežama.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti