Navijači zaprijetili igračima Vasco da Game

Brazilci poprimili balkanski sindrom

Navijači zaprijetili igračima Vasco da Game

Navijači Vasco da Game zaprijetili su treneru i igračima svog kluba da se neće dobro provesti u slučaju da sutra ne pobijede u utakmici protiv Botafogoa.

Iznervirani posljednjim lošim rezultatima navijači brazilskog kluba upali su na posljednji trening te u svlačionici „porazgovarali“ sa igračima i stručnim štabom.

"Klub ima obezbjeđenje, ali deset ljudi ne može zadržati grupu od 50 mladića,“ izjvio je službenik Vasco da Game Manuel Barbosa.

Vasco je jedan od najpoznatijih klubova u Rio de Žaneiru, koji ove sezone postiže neočekivano loše rezultate. Ekipa trenutno zauzima 18. mjesto u brazilskom šampionatu sa 32 boda i nalazi se u zoni ispadanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.