Sve za 30.000 dolara: Došla je na stadion, skinula svoj kratki šorc, zatim je počela vruća akcija...

"Bilo je to jedinstveno i zabavno iskustvo",

Sve za 30.000 dolara: Došla je na stadion, skinula svoj kratki šorc, zatim je počela vruća akcija...

Admin Čaušević

Manekenka koja je skinula svoje kratke hlače i pokazala zadnjicu cijelom stadionu tvrdi da ju je na nešto takvo izazvao jedan od navijača.

Influencerica Daniella Motta, tvrdi da je to učinila samo zato što joj je ponuđeno 30.000 dolara. Zasigurno suma koja se ne ne treba zanemariti.

Nakon što je čula koliko su spremni ponuditi, 21-godišnjakinja se skinula tokom pobjede Avaija FC nad Tombenceom 4:2 na stadionu "Estádio da Ressacada" u Brazilu.

Brazilka, koja ima više od 165 hiljada pratitelja na Instagramu, snimljena je kako bljeska svojom pozadinom dok ju jedan od navijača snimao.

Zatim je podijelila fotografije na svom profilu na Instagramu, za kratko vrijeme skupila veliki broj "lajkova" i naravno sebi podigla popularnost.

Oglasi

Nikada nisam zamišljala da bi fudbalski stadion može biti mjesto za ovakve senzacionalne fotografije, napisala je ona.

"Dnevno primam mnogo zahtjeva i ponuda od navijača. Neki od zahtjeva su vrlo neobični poput prodaje korištenih gaćica ili mirisanja stopala, ali ovaj put je bilo drugačije."

[instagram]https://www.instagram.com/p/CwNidfHMHE9/?img_index=1[/instagram]

"Prvo zbog lokacije za fotografisanje i snimanje, a zatim i zbog cijene koju mi je ponudio, Bilo je to nešto potpuno neočekivano, ali i smiješno u isto vrijeme."

"Bilo je to jedinstveno i zabavno iskustvo", dodala je Daniella koja je osim zbog ogromne zarade kući otišla sretna i zbog pobjede svog tima.

Inače, Daniellin profil vrvi od pikantnih i sočnih snimaka pa i ne čudi zašto joj stižu brojne nemoralne ponude od njenih fanova.

Pojave da neke navijačice pokazuju svoje atribute na fudbalskim stadionima, pogotovo u Južnoj Americi, nisu iznenađenje pa i ne čudi zašto je Brazilka ispunila fantaziju jednom od svojih fanova.

Oglasi