Nevjerovatna proslava gola: Vatrena navijačica skinula dres i pokazala gole grudi

Luda scena na tribinama

Nevjerovatna proslava gola: Vatrena navijačica skinula dres i pokazala gole grudi

Midhat Šljivak
Teme:

Navijači u Meksiku važe za jedne od najvatrenijih u svijetu fudbala.

Za svoj klub navijači u ovoj zemlji spremni su učiniti apsolutno sve, pa često iz ove zemlje dolaze zaista lude scene s tribina i izvan stadiona.

Žene su također poprilično zaluđene najvažnijom sporednom stvari na svijetu. Posljednji primjer dolazi nam s utakmice Tigresa i Pachuce.

Prvi meč četvrtfinala doigravanja za prvaka ove zemlje donio je pobjedu Tigresa od 1:0. Gol je postignut u samom finišu utakmice.

Domaći tim je dobio penal. Odgovornost za izvođenje preuzeo je iskusnu Francuz Andre-Pierre Gignac i pogodio je mrežu za erupciju oduševljenja na stadionu.

Među grupom navijača pogodak Gignaca spremno je čekala jedna navijačica Tigresa. Gol je proslavila na posve neočekivan način.

Oglasi

Ona je odlučila da podigne dres u kojem je bila i da pokaže grudi. Strpljivo je čekala izvođenje penala, a zatim je podigla dres i pokazala je čime raspolaže.

Njen potez privukao je veliku pažnju. Naravno, sve je snimljeno kamerama na telefonima i ova navijačica je izazvala veliku pažnju u javnosti.

Šta li će tek napraviti ako Tigres prođe u polufinale kada je već u prvoj utakmici četvrtfinalne serije odlučila da pokaže grudi?

[twitter]https://twitter.com/thecasualultra/status/1581297770799198208[/twitter]

Pogledajte ovaj zaista nevjerovatan potez zaluđene navijačice. Ne viđaju se ovakve stvari svaki dan.

Oglasi