Navijačima Barce su dosadile i najzanimljivije utakmice

Ne žele putovati u Manchester

Navijačima Barce su dosadile i najzanimljivije utakmice

Navijačima Barcelone nisu zanimljivi ni događaji na kojima bi svi ljubitelji fudabal voljeli da se nađu. 

Katalonci će 1. novembra igrati na gostovanju kod Manchester Cityja u okviru 4. kola Lige šampiona, a taj meč sigurno ima epitet derbija cijele grupne faze.

Ipak, navijačima Barcelone to očito nije mnogo interesantno pa je slavni klub iz Španije bio primoran da vrati čak 2,150 ulaznica natrag Cityju. Ekipa sa Otoka je Barceloni poslala ukupno 2,900 ulaznica za ovaj meč, a katalonski gigant je prodao tek 750.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Šteta je što će dio Etihada gdje su trebali biti navijači Barcelone ostati poluprazan, ali dobro je poznato da navijači iz Španije nemaju iste običaje i euforiju kada su u pitanju gostovanja njihovih klubova kao navijači sa Otoka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi