10

Komentari (10)

Ars1946
Tu uvlakačku politiku zaboravite... Ovako promptno uručite otkaz Husrefu.... Meni ne treba pozivnica jer imam godišnju kartu... vršite zamjenu teza, umjesto da raspravite i smijenite trenera koji nas bruka , vi kao nagrađujete vjerne navijače... jako providno...
Mazi
Šta mi da kažemo za Krunića ? Lagana pobjeda Sarajeva .
Izet
pa kad neznate navijati .pogledajte samo nazive navijaca .Robijasi,Fukare,Horde zla itd
Konze
Dok ja tebi objasnim u kojem kontekstu su i kada su ustvari nastajale te navijačke grupe prođe stoljeće. Kontaš??? Ma znam da ne kontaš jer sumnjam da imaš više od 8 razreda škole.
Dino_2000
@Izet Drzi se ti Izete mevluda,tehvida, nije ovo za tebe.
pizaro01
Kupujete navijače sram vas bilo, a igra jedna velika 0. Kako koja utakmica prolazi Sarajevo sve lošije na terenu. Nebi me iznenadilo da u srijedu borac odnese bodove. Bruka velika
Konze
Negacija ide ne bi a ime kluba Borac se piše velikim slovom. Ovo ti ne mogu nikad' oprostiti. ;) Gotovo je, nikad mi više nećeš pušiti. Sad' idi i puši kitu svome ocu.
DobarDan
Mozda za nekadasnji borac koji je to i bio.. sad bi mogla bit promjena imena u "fasista" sa velikim slovima...
pizaro01
**** ti borac sa velikim B.gospođu mamu.
maska1
Kako je lose organizovano u pl za gostujuce navijace. Predjes put toliki kako bi gledao u vrh glave sat vremena tekme..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti