Navijačima Reala se nije dopao Ikerov sinoćnji tweet

Odao priznanje golmanu Atletica

Navijačima Reala se nije dopao Ikerov sinoćnji tweet

Nekadašnji golman Real Madrida Iker Casillas mogao bi se ozbiljno zamjeriti navijačima svog bivšeg tima nakon sinoćnjeg tweeta.

Naime, Iker je očito gledao revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona između Atletico Madrida i Bayer Leverkusena te je ostao fasciniran pratijom golmana Atletica Jana Oblaka.

Naime, reprezentativac Slovenije je u jednom napadu Leverkusena odbranio tri zicera fudbalerima njemačkog kluba što je izazvalo veliku pažnju na internetu.

Priznanje mu je odlučio odati i Iker Casillas bez obzira što Oblak brani za klub koji je gradski rival Real Madrida. Navijači Reala sigurno nisu oduševljeni nakon ovoga.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi