Navijačima Sarajeva 1300 ulaznica za utakmicu u Kaknju

Organizatori ništa ne prepuštaju slučaju

Navijačima Sarajeva 1300 ulaznica za utakmicu u Kaknju

Navijači Sarajeva će sutra krenuti put Doboja kod Kaknja, gdje će se njihov tim sastati sa ekipom Mladosti.

Kao što je već poznato, to će biti prva premijerligaška utakmica koju će Mladost odigrati na svom stadionu, koji će meč dočekati u novom i zaista lijepom ruhu.

Stadion Mladosti za sada prima od 3300 gledalaca, a navijačima Sarajeva će pripasti više od trećine ukupnog kapaciteta. 

Bordo tim će u Doboju kod Kaknja bodriti 1300 navijača, koji će biti smješteni na novoizgrađenoj tribini iza gola. Na njoj se za sada nalazi 500 stolica, dok na drugom dijelu tribine one još uvijek nisu postavljene.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za kraj, dodajmo i to da organizatori utakmice ne žele ništa prepustiti slučaju, pa će za sutrašnji meč biti angažovano 250 policajaca.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.