Navijačima Željezničara je večeras srce kao Trebević
FOTO: FK Željezničar

Fotografija koja budi emocije

Navijačima Željezničara je večeras srce kao Trebević

A. Čaušević

Željezničar u danima pred nama proslavlja 100. godina postojanja. 

Centralna proslava je planirana za subotu 18. septembar kada će na stadionu Grbavica popularni sarajevski Plavi dočekati Velež.

Navijači Željezničara s nestrpljenjem čekaju proslavu velikog jubileja voljenog klubu, a u utorak navečer srce im je bilo kao Trebević što u žargonu znaju reći Sarajlije kada sijaju od sreće.

Naime, ko je god večeras prošetao pored zgrada državnih institucija u oči mu je upao broj 100 koji ustvari simbolizuje rođendan FK Željezničar.

Sigurno će i u narednim danima biti još iznenađenja, a sigurno najviše pažnje privlači zakazani sinhonizovani vatromet kojim će Manijaci proslaviti 100. rođendan višestrukog prvaka BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adi1921
Veliki si Željezničare!
9 2
Mowzilla
Ljubav se zove imenom tvojim ?
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi