Navijačka himna rukometne repke BiH!

Downloadujte pjesmu koja bodri naše momke

Navijačka himna rukometne repke BiH!

Pred kvalifikacijske susrete za Evropsko prvenstvo "Austrija 2010" predstavljamo vam navijačku pjesmu rukometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Pjesma "U mom srcu...", autora Gordana Gogija Muzurovića, inače aktivnog rukometnog radnika, u izvedbi Samira Selmanovića i članova BH Fanaticosa nosiće naše rukometaše u odlučujućim susretima kvalifikacija, od kojih se prvi igra već 19. marta kada u sarajevsku Skenderiju stiže selekcija Srbije.

Pjesma je rađena u saradnji sa studijom "AMADEUS" Marina Meštrovića u Sarajevu i po riječima čelnika Rukometnog saveza BiH predstavlja poklon autora igračima i navijačima.

"Veoma nam je drago što postoje ljudi koji su odličili podržati naš tim ovom sjajnom pjesmom.", rekao je Smajo Karačić, sekretar RS BiH. "Nadam se da će pjesma zaživjeti među našim navijačima i da ćemo je svi zajedno pjevati i uz nju proslavljati pobjede.", dodao je on.

Pjesmu  "U mom srcu..." downloadujte klikom na link ispod, ili poslušajte u nastavku, a donosimo i tekst kako bi se pjesma zaorila iz hiljada grla i zaledila goste u Skenderiji:

himna rukomet.m4a



«U mom srcu ...»


U mom srcu ima mjesto
Imenom se tvojim zove
Ako treba na kraj svijeta
Brodovima koji plove

Ja ću doći da ti pjevam
Da ti dušu dam
Da te bodrim i navijam
Najbolje što znam

U mom srcu ima mjesto
Što za tebe Bosno kuca
Kad navijam, kad ti pjevam
Na košulji dugme puca

Hajmo ruke udarite
Neka bude snažno
Pobjeda nam treba Bosno
Drugo ništa nije važno

Herceg zemljo tebi pjesmu
Evo pjevam glasno
Pobjeda nam treba Bosno
Drugo ništa nije važno
 
Autor teksta i muzike: Gordan Gogi Muzurović
Pjevaju: Samir Selmanović i članovi BH Fanaticosa
Aranžman: Vernes Ljuštaku

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.