Navijaču sudija zabranio odlaske na stadion dok ne plati alimentaciju!

Može zaboraviti na gledanje voljenog kluba

Navijaču sudija zabranio odlaske na stadion dok ne plati alimentaciju!

Admin Čaušević

Ljubav prema pojedinim klubovima ponekad prelazi granicu normalnog zbog čega se veći životni prioriteti ponekad stave u drugi plan. 

Argentinski sudija je jednom očigledno velikom fanatiku Boce Juniors zabranio odlaske na La Bobmoneru jer ne plaća alimentaciju.

Osuđeni duže od godinu nije plaćao alimentaciju zbog čega je njegova bivša žena bila primorana da ga tuži.

"Optuženi Hugo Federico Suarez ne smije ići na utakmice Boce Juniors dok ne plati puni iznos alimentacije", navodi se u presudi.

Hugu je također zabranjeno da ode i na koncert čileanske pop zvijezde Mon Laferte iako je već kupio ulaznice.

"Ovo je prvi put da smo započeli ovakvu vrstu procedure što može biti jako oruželja protiv ljudi koji nisu svjesni da im djeca trebaju biti prioritet", naveo je sudija.

Top Komentari

Austinpowers
Bravo, tako treba sa stokom koja samo napravi dijete i misli to je to.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi