De Rossi ostaje u Boci barem do decembra 2020. godine

Italijan odlučio

De Rossi ostaje u Boci barem do decembra 2020. godine

Italijanski internacionalac Daniele De Rossi ostat će u Boca Juniorsima barem do decembra 2020. godine, prenose tamošnji mediji.

Ranije se govorilo da će sudbina nekadašnjeg veznjaka Rome u Boci ovisiti o tome šta će biti sa sportskim direktorom kluba Nicolasom Burdissom, ali Argentinci prenose kako De Rossi ostaje bez obzira na razvoj te situacije.

Legendarni italijanski veznjak ima velikih problema sa povredama otkad se preselio u Argentinu te je do sada skupio samo pet nastupa za Bocu.

Zbog toga se i govorilo da bi mogao okončati karijeru i vratiti se u Rim te preuzeti funkciju trenera u omladinskom pogunu Rome, ali sada je izvjesno da će to ipak pričekati barem još godinu dana.

De Rossi ima 36 godina, ali bez obzira na to očigledno još uvijek ima veliki motiv da pokaže navijačima Boce šta zna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi