"Nažalost, Hasan provodi puno vremena na internetu"

Uli Hoeness brani sportskog direktora Bayerna

"Nažalost, Hasan provodi puno vremena na internetu"

E. Škorić

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness smatra je Hasan Salihamidžić, sportski direktor bavarskog tima, previše vremena 'na internetu'.

Hoeness smatra da se često nepotrebno i bez razloga kritikuje rad Salihamidžića, koji se prihvatio izuzetne odgovorne i nezahvalne pozicije sportskog direktora u jednom od najvećih evropskih klubova.

"Ako stvari pođu dobro, ona smo Karl-Heinz ili ja u prvom planu, a ako je loše, onda je kriv Hasan, to je nepravedno", rekao je Hoeness, pa je dodao:

"Nažalost, jedan je od najvažnijih na internetu i više je uzbuđen nego što je potrebno. U klubu je vrlo pozitivan. Previše vremena provodi na internetu i ako bi ga koristio manje, onda bi možda bio i manje anksiozan".

Inače, Braco je jučer komentarisao žrijeb Lige prvaka u kojem je njegov tim dobio grupu sa Tottenhamom, Zvezdom i Olympiakosom.

"Definitivno možemo živjeti sa ovom grupom. Očekujemo da ćemo se kvalifikovati u nokaut fazu kao pobjednici grupe, ali moramo paziti i ne podcijeniti niti jedan tim", izjavio je Salihamidžić, pa dodao:

"Posebno u Pireju i Beogradu. Tamo protiv nas nećemo imati samo izuzetno motivisane protivnike nego i jako strastvenu domaću publiku".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Žrijeb je prokomentiarisao i izvršni direktor Bayerna Rummenigge.

"Mislim da možemo biti zadovoljni grupom. Jako je važno da budemo motivisani i potpuno koncentrisani od samog starte, te da svakog protivnika tretiramo sa poštovanjem", istakao je Rummenigge.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti