Nazif Hasanbegović: "Najveći kapital Željezničara nisu nekretnine, već ljudi"

Predsjednik FK Željezničar otvoreno za SportSport.ba

Nazif Hasanbegović: "Najveći kapital Željezničara nisu nekretnine, već ljudi" · Intervju

E. Haračić

U podcastu portala SportSport.ba "Moja garaža - Moja pravila" gostovao je Nazif Hasanbegović, predsjednik FK Željezničar.

FK Željezničar je u periodu tranzicije nakon što je veći dio članova skupštine podnio ostavku.

Sarajevske Plave u narednim danima očekuje nova sjednica skupštine sa novoizabranim sazivom i sasvim nova era poslovanja, a o planovima za budućnost kluba, svojim ambicijama na poziciji predsjednika, pregovorima sa investitorima, nekretninama u vlasništvu kluba, situaciji sa Semirom Štilićem, Erminom Zecom, Amarom Osimom, inicijativi 4R, te mnogim drugim aktuelnim temama u Željezničaru za SportSport.ba je govorio Nazif Hasanbegović, predsjednik kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

borobetmen
Хахахахахахахахахахахахахахахахах
1 11
Ajax11
O cemu ovaj ??? Hahahaha
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi