Nazire se kraj komplikovanog transfera, Milanu Đuriću se smiješi Serija A

Bh. napadač igra odlično u Salernitani

Nazire se kraj komplikovanog transfera, Milanu Đuriću se smiješi Serija A

A. Čaušević

Italijani su majstori za komplikovane transfere. Posudbe s otkupom i bez otkupa, razmjene fudbalera, novac i nekoliko talenata za već gotovog igrača su samo neki od brojnih načina na koje se realizuju transferi na Apeninima. 

Ako je slutiti prema najavama iz Italije bh. napadač Milan Đurić bi mogao biti učesnik jednog od komplikovanijih transfera ovog ljeta.

Lazio i Verona već neko vrijeme dogovoaraju dolazak talentovanog Marasha Kumbulle. Pitate se kakve veze imaju Salernitana i Đurić? Stvar je vrlo jednostavna. Gazda Lazija i Salernitane je isti čovjek - Claudio Lotito.

Nebeskoplavim se žuri da završe posao, osim novca za 20-godišnjeg štopera su ponuđeni još mladi Sofian Kiyine i Fabio Maistro. Međutim, Verona ima drugačije planove.

Naime, klub sa sjevera Italije je tražio da u transfer bude uključen i Đurić koji ove sezone igra odlično u Salernitani. Do sada je zabio zabio 10 golova.

Da popravi učinak robusni napadač će priliku imati večeras kada Salernitana dočekuje Cremonese. Najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart. Ponudu pogledajte ovdje.

Inače, osima Lazija za Kumbullu su zainteresovani finansijski daleko jači Inter i Juventus zato i ne čudi zašto Rimljani što prije žele završiti posao.

Top Komentari

Penderinos
Ako je tako onda je najbolje stvoriti tandem immobile-đurić, ima da haraju Italijom bar još par godina
2 2
Penderinos
Sta se tu ima komplikovati, ako im Lazio maraša plati 30 m € onda mogu dovesti i Jovica a kamoli djurica, zar nije jednostavnije tako ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi