Nazire se kraj sage: Za dovođenje Džeke će biti zatražen dodatni budžet

Dogovor veoma blizu

Nazire se kraj sage: Za dovođenje Džeke će biti zatražen dodatni budžet

A. Čaušević

Intenzivirani pregovori posljednjih dana između Rome i Intera su čini se urodili plodom.

Dok Edin Džeko igra odlično na startu priprema njegov transfer u redove Nerazzurra je sve bliže i bliže.

Dijamant je niželigašu Trasteveri jučer zabio dva gola u pobjedi Rome od 10:1, ali se i dodatno približio selidbi u Milano.

Gazzetta dello Sport piše kako su će transfer biti realizovan kada se direktori Intera Giuseppe Marotta i Piero Ausilio vrate iz Kine.

Njih dvojica će u narednim satima održati sastanak sa gazdama Suninga te će zatražiti dodatni budžet za dovođenje Džeke.

Vučica je za kapitena bh. reprezentacije tražila 20 miliona, Nerazzurri su insistirali na 12, međutim nakon azijske turneje posao će biti završen za 15 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, ukoliko Džeko pređe u Inter upitno je da li će tamo biti njegovog dobrog prijatelja Ivana Perišića.

Antonio Conte je nakon poraza u prijateljskom duelu protiv Manchester Uniteda bio nezadovoljan izdanjem hrvatskog reprezentativca na poziciji beka u 3-5-2 formaciji te je najavio njegovu prodaju, vjerovatno u Premiership.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije