Nazvao Messija ku*vnim sinom, htio da mu slomi noge, a sada će s njim dijeliti svlačionicu

Nevjerovatna priča

Nazvao Messija ku*vnim sinom, htio da mu slomi noge, a sada će s njim dijeliti svlačionicu

Admin Čaušević

Leo Messi je jedan od najboljih igrača svih vremena te mnogi žele da dijele svlačionicu s njim bilo u Barceloni bilo u Argentini. 


Nakon impresivne sezone u Betisu i U21 reprezentaciji Španije Junior Firpo je u transferu vrijednom 30 miliona prešao u Barcelonu te će u budućnosti biti saigrač sjajnog Argentinca.

Ipak, Messi do prije nekoliko godina nije bio omiljen španskom fudbaleru. Mediji u Španiji su pronašli tweetove 15-godišnjeg Firpa kada baš i nije volio zvijezdu Barcelone.

Objave u kojim vrijeđa Messija objavio je AS, list tradicionalno naklonjen Real Madridu.

Firpo je prema navodima AS Messija nazvao ku*vinim, te pacovom za kojeg moli da se povrijedi, slomi noge, poželio je i da umre te prestane davati golove". Nakon nekog vremena te objave je naravno uklonio.

Nakon potpisa u razgovoru za Mundo Deportivo, katalonski medij koji detaljno prati Barcelonu, Firpo se izvinio za svoj postupak.

"Govorio sam ružne stvari o Messiju da ga zadirktujem. To je sve, dječije stvari. To se dešava kada imate 15 godina, kada vas niko ne zna i kada ne možete znati da će ostaviti posljedice nekoliko godina kasnije", rekao je Firpo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvijek sam govorio da bez dileme Messiju treba dati Zlatnu loptu te da treba izmisliti drugu nagradu za ostale smrtnike i vidjeti ko je najviše zaslužuje", dodao je on.

Hoće li Messi oprostiti 22-godišnjaku greške koje je pravio kao tinejdžer ostaje da se vidi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

xavi26
ka'e bivisi selektor Ciro: Jebes co'jeka koji ne mijenja misljenje..
3 0
Emir
Oprostit ce njemu omaleni Messi samo ukoliko ga ovaj uglješa zadovolji oralno.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi