NBA zvijezda želi da kupi engleski klub

Dengov san

NBA zvijezda želi da kupi engleski klub

Edmir Škorić

Košarkaš Los Angeles Lakersa Luol Deng želi jednog dana da kupi engleski klub.

Deng, koji je rođen u Sudanu, kao dijete se s porodicom preselio u Englesku, te je živio u južnom Londonu. Tu je naučio da igra košarku, a kasnije je prešao u SAD.

Bivši košarkaš Chicaga bio je većinu života fan Arsenala, ai obožava i Crystal Palace.

"Teško je, odrastao sam tri minute od stadiona Crystal Palacea i kada sam bio mlad, išao sam na utakmice kako bismo gledali Palace. Od tada sam veliki fan Palacea, mada mi je Arsenal broj jedan", rekao je Deng.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uvijek sam rekao da ako bih postao milijarder, da bih kupio Crystal Palace. To je moj san!", poručuje iskusni košarkaš koji je prije Lakersa igrao u Miamiju i Chicagu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi