"Ne bi me čudilo da neko plati 83 miliona"

Predsjednik Porta ne sumnja u Hulkove kvalitete

"Ne bi me čudilo da neko plati 83 miliona"

Napadač Porta, Hulk, mogao bi napustiti redove portugalske ekipe, ukoliko neka ekipa dobro odriješi kesu.

Brazilčeva cijena je, prema klauzuli ugovora, vrtoglavih 83 miliona eura, ali predsjednik Porta kaže kako ne bi bio iznenađen da neko uplati taj novac za sjajnog ofanzivca. 

"Nadam se da niko neće otkupiti Hulkov ugovor, ali ne bih se iznenadio da neko plati 83 miliona funti. Međutim, svakako bih želio da on ostane sa nama", rekao je predsjednik Porta, Pinto da Costa.

Hulk je ugovorom vezan za Porto do 2016. godine, ali se trenutno u stranim medijima povezuje sa nekoliko velikih klubova, prije svega sa engleskim Chelseajem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.