"Ne fali mi motiva jer je Barcelona moj vječni rival"

Valero vjeruje da Inter može do pobjede

"Ne fali mi motiva jer je Barcelona moj vječni rival"

E. Čaušević

Fudbaleri Intera večeras gostuju na Camp Nou kod Barcelone gdje će se igrati derbi trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Inter i Barcelona su u prva dva kola osvojili maksimalnih šest bodova i jasno je da nas večeras čeka spektakularan okršaj. Barca ima dosta motiva večeras za osvetu Interu koji ih je izbacio u polufinalu ovog takmičenja prije osam godina kada je Barcelona bila u punoj snazi.

Katalonci su oslabljeni neigranjem najboljeg igrača Lionela Messija, ali su svejedno favoriti. S druge strane, Inter već godinama ne blista i po prvi put igraju Ligu prvaka nakon pet godina. Dosta igrača s Meazze je već igralo protiv Barce, a jedan od njih je Borja Valero koji je ponikao u redovima Real Madrida.

Pred večerašnju utakmicu Valero je izjavio da ima mnogo motiva za susret s Barcom, te da je to klub koji će za njega biti vječni rival. Valero vjeruje da Inter može do pobjede, a posebno jer neće igrati Messi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ja sam Madridista i Barcelona će uvijek biti moj najveći rival. Igrati protiv njih je dodatna motivacija za mene. Neće biti Messija i to je sigurno dobra stvar za nas jer znamo o kakvom se igraču radi. Siguran sam da možemo iznenaditi i osvojiti tri boda", rekao je Valero.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti