"Ne mislim da je Dybala prolazio kroz težak period"
EPA

Tvrdi Higuain poslije prolaza u narednu fazu Kupa Italije

"Ne mislim da je Dybala prolazio kroz težak period"

Eldar Ganibegović

Gonzalo Higuain tvrdi da Genoa nije napravila ništa u sinoćnjem susretu osmine finala Kupa Italije, kada je Juventus slavio sa 2:0 i tako došao do naredne faze ovog takmičenja.

Argentinac se također dotakao Paula Dybale, za kojeg se nada da će uskoro vratiti svoje samopouzdanje.

"Ovo su utakmice koje mogu biti zamke. Važno je bilo proći dalje, to smo uradili sa velikim intenzitetom i Genova praktički nije ništa uradila", izjavio je Higuain za Rai Sport.

"Mogao sam postići još jedan pogodak, međutim defanzivac je bio blizu mene, pa nisam mogao odreagovati na pravi način."

"Ne mislim kako je Dybala prolazio kroz težak period. Sezonu je počeo sjajno, ali kada nije postigao gol na nekoliko utakmica, odmah su počele kritike. Nadam se kako može pronaći ravnotežu poslije večerašnjeg golom."

"Biće sjajno igrati derbi protiv Torina u Kupu Italije, ali prvo moramo slaviti u utakmici Serije A protiv Rome. To će biti prava bitka", zaključio je napadač Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi