Mourinhova ponuda Staroj dami
Foto: EPA

Želi razmjenu igrača

Mourinhova ponuda Staroj dami

M. Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho želi pod svaku cijenu da se riješi pojedinih fudbalera.

Prvi na izlaznim vratima Old Trafforda je armenski fudbaler Henrikh Mkhitaryan. Iako je 2016. godine stigao kao veliko pojačanje, Mourinho više ne računa na njega i odlučio je da ga proda ovog januara.

Međutim, Posebni će prije prodaje pokušati da Armenca iskoristi u razmjeni sa Juventusom. Mourinhova želja je defanzivac Stare dame Alex Sandro kojeg on vidi kao idealnog igrača za lijevi bok.

Odlučio je za njega ponuditi novac i Mkhitaryana. Očekuje se odgovor prvaka Italije koji se suočava sa gubitkom brazilskog fudbalera, kojeg želi još i Chelsea, a londonski Plavci nude 60 miliona funti.

Pitanje je da li će Juve pristati na razmjenu. Oni su prethodnih godina bili veoma zainteresovani za Mkhitaryana, ali u ovom trenutku im nije potreban.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Armenac ove sezone igra jako malo, a u posljednjih devet utakmica čak osam nije bio ni u zapisniku.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije