10

Komentari (10)

EdwinPol
E cuj bombu, frajer penal izveo - 49 ove sezone
Armin29
raduje se penalom ko beba. sisom
Armin29
1_2 pa nek sad skace
Maestro
Ne mogu da vjerujem ponovo sudije kroje rezultat
RMA
Kako sudije kroje rezultat kad su u oba slucaja igraci atalante igrali rukom. Ni u jednom slucaju ruka nije bila u prirodnom polozaju. Ne znam o cemu raspravljamo.
gallardo.la
Joj cirkusa je*** ti juventus i real madrid
RMA
Jos jedan isfrustrirani barcelonas koji nije ni pogledao utakmicu a sere ovdje jer ga boli sto ce real osvojit ligu. Samo placi sine ????.
gallardo.la
Ako te bas zanima druze navijac sam Arsenala, apsolutno mi je svejedno ko ce osvojiti spansku ligu, gledao sam utakmicu i prvi penal u 70% slucajeva ne sviraju a kamoli onako bez sekunde razmisljanja. Drugi je cist nema sta. Samo budala ne vidi da im se steli, uzet cu ti za primjer kada je Realu mislim protiv Sociedada sviran penal a na drugoj strani identicna situacija nije svirana. Uz to i svaka budala moze skontat da se zbog odnosa Spanije i Katalonije titula steli Realu kako bi naprkosili Kataloncima. Odo sad plakat jer sam isfrustriran
ekstravaganzni.
Iz drugog ugla cista ruka uz tijelo koji ***** je sa varom?
RMA
Pronadi dobrog okulista, ovaj ti je propisao krivu dioptriju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.