Ne, nije fatamorgana: Ispunjena tribina na stadionu Bundeslige!

Odziv odličan

Ne, nije fatamorgana: Ispunjena tribina na stadionu Bundeslige!

A. Čaušević

Bundesliga je i dalje jedina od jačih evropskih liga gdje se fudbal nastavio poslije dvomjesečne pauze prouzrokovane panedijom koronavirusa. 

Jedan od najzanimljivijih duela današnjeg programa igra se na Borussija Parku gdje je pred više od 10 hiljada "kartonskih kutija" s licima navijača domaćih Borussija Moencheglabach dočekala Bayer Leverkusen.

Kada je donesena odluka da se Bundesliga nastavi bez prisustva publike u klubu iz Moenchengladbacha su došli da ideju kako ispuniti tribine.

U proteklom periodu svaki od navijača je za 10 eura mogao kupiti svoje mjesto na stadionu na način gdje bi inače sjedio bude postavljena kartonska kutija s njegovim likom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Odziv pristalica popularnih Die Fohlen je bio odličan jer je do sada prodato ukupno 13.000 "kartonskih kutija" koje su danas zauzele svoje mjesto na Borussija Parku.

Top Komentari

E.Car
Kraljevi
4 0
Ante G.
Dok je ovaca, bice i vune.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi