Ne pomaže ni Bruno Fernandes: United ponovo razočarao navijače
FOTO: EPA

Remi sa Wolverhamptonom na Old Traffordu

Ne pomaže ni Bruno Fernandes: United ponovo razočarao navijače

Esmer Oštraković

Manchester United i Wolverhampton odigrali su utakmicu 25. kola, a susret je završen bez pobjednika.

Obje ekipe bile su pod imperativom pobjede, jer su imale šansu da se pobjedom približe na samo četiri boda od četvrtog mjesta.

U prvom poluvremenu Wolvesi su bili dosta opasniji, te su imali nekoliko dobrih kontri koje nisu iskoristili.

Manhester United je u prvom poluvremenu svoju šansu tražio kroz posjed i strpljivo građenje igre, ali to nije rezultiralo golom.

U drugom poluvremenu nešto drugačija slika na terenu. Manchester je i tada kontrolisao posjed lopte, ali su imali dosta više opasnijih prilika nego Wolverhampton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Niti u drugom poluvremenu nije viđen gol, te je na kraju utakmica na Old Traffordu završena podjelom bodova.

Manchester United nakon ove utakmice ostao je na šestoj poziciji sa 35 bodova, a mjesto iza njih je upravo Wolverhampton sa isto bodova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vienner
Sramota za IME MAN UTD zadnjih 10 godina prosjecna ekipa.KUPUJES STOPERA 100 MILIONA ZADNJE VEZNOG 100 MILIONA...GDJE SU REZULTATI? WOLVES RESPECT
2 5
leader_of_wolves
@United_HZ spavas li mirno hahahahahahahaha
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi