5

Komentari (5)

Zoilomas
Ovdje stvarno nije bilo namjere, glupost je sto i pricamo o ovome, ako cemo tako onda dobro znate da i gol sto je juve postigo je trebo biti priznat jer faul nije postojao.
Syr
vodili su i ope isti q..ovi igrali koliko im treba..i juventusu je ponisten cist go..iz kornera..i da su izgubili niiednog zvanicnika ne bi cuo da protestuje..e sad stp 8 godina mnogo teslo gube(a napravljeno je vise sudojskih gresaka na njihovi stetu nego za njih) to je druga stvar
zvjezdan10
Za vas informacija da je faul sviran prije nego je ovaj poslao loptu u mrežu , dakle gol nije poništen.Pogledajte malo bolje prije nego neku glupost izvalite. Ne možeš dati gol nakon sudijskog zvižduka za prekid akcije i reći gol je poništen.
vuk
jednom lopovi, uvijek lopovi
Senad1222
jebem ja njemu mater celavu u usta dva penala je trebalo bit svirana za Milan dabogda mu jezik otekao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti