"Ne postoji ponuda Bayerna od 80 miliona eura"
Fudbaler iz Obale Slonovače je naprosto eksplodirao. U posljednje dvije sezone igra zaista fenomenalno i nije nikakvo čudo što se velikani otimaju za njega (Foto: EPA)

Šta će biti sa Pepeom?

"Ne postoji ponuda Bayerna od 80 miliona eura"

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern povezuje se sa dolaskom velikog broja fudbalera.

Među njima je i fantastični fudbaler francuskog Lillea Nicolas Pepe, a mediji u ovoj zemlji su prethodnih dana pisalo kako su Bavarci poslali ponudu od 80 miliona eura.

Ipak, Sky iz izovra bliskih Bayernu tvrdi da nikakva ponuda nije otišla na adresu Lillea, a posebno ne ona od 80 miliona eura.

"Bayern nije poslao ponudu od 80 miliona eura za Nicolasa Pepea, iako su to objavili francuski mediji. Pregovori postoje, ali neka konkretne ponude", piše Sky.

Međutim, to svakako ne znači da Pepe neće potpisati za Bayern. Sjajni fudbaler je oduševio apsolutno sve svojim nastupima i nije nikakvo čudo što ga traže najveći evropski timovi.

Ovaj 23-godišnji ofanzivac iz Obale Slonovače svojim igrama je privukao veliku pažnju. Žele ga Arsenal, Chelsea, spominje se i Barcelona, ali za sada je Bayern najbliži njegovom dovođenju.

Francuski mediji tvrde kako je transfer veoma blizu realizacije. Lille bi trebao zaraditi ogroman novac, a Le10Sport tvrdi kako je dogovorena isplata 80 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bayernu novac nije problem. Oni su jedan od rijetkih velikana koji nema nikakvih dugovanja, pa nije nikakvo čudo što će tokom ljeta potpuno rekonstruisati tim sa nekoliko velikih transfera.

Bavarci bi pored Pepea u narednu sezonu trebali ući jači za dvojicu francuskih defanzivaca. To su Lucas Hernandez (Atletico) i Benjamin Pavard (Stuttgart), čiji su transferi dogovoreni.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi