Sanches najavio odlazak iz Bayerna: Nisam sretan ovdje

Šta će biti sa mladim veznjakom?

Sanches najavio odlazak iz Bayerna: Nisam sretan ovdje

Nakon dvije godine osporavanja kako u Bayernu tako i na posudbi u Swanseaju, mladi Renato Sanches je ove sezone imamo nekoliko svijetlih trenutaka u dresu bavarskog velikana.

Ipak, to nije bilo dovoljno da 21-godišnji Portugalac postane standardan u prvoj postavi Bayerna, a čini se da bi ga nedostatak minutaže mogao "otjerati" sa Allianz Arene.

Sanchez, čiji ugovor sa Bayernom važi do 2021. godine, je ove sezone odigrao 21 utakmicu za aktualne prvaka Njemačke, ali je više od pola sata na terenu proveo u tek sedam mečeva.

Sada je odlučio otvoreno govoriti o svojim problemima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nisam sretan ovdje. Puno radim, ali ne igram... Sada moram razmisliti i odlučiti šta je najbolje za mene. Želim više igrati, možda u nekom drugom klubu. Moram o tome misliti", izjavio je Sanches.

Inače, Renato Sanches je u Bayern stigao na ljeto 2016. godine iz Benfice kao jedan od najvećih talenata svijeta. Plaćen je 35 miliona eura, ali još uvijek nije opravdao uloženi novac.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
ma moze u Velez
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi