Ne prolazi kod Bayerna dva puta ista priča

Van Gaal hoće sada i Mullera

Ne prolazi kod Bayerna dva puta ista priča

Edmir Škorić

Manchester United i menadžer tog kluba Louis van Gaal ne odustaju od Thomasa Mullera.

Muller je više puta izjavio da ostaje u Bayernu, ali njemački dnevnik Kicker tvrdi da United ne odustaje i da i dalje želi da otkupi ugovor njemačkog reprezentativca.

Naime, Kicker piše kako je United spreman da pošalje 50 milliona funti tešku ponudu za Mullera.

Van Gaalov najveći pik ovog ljeta je bio Muller, no on je uspio da dovede brojne igrače, samo nije uspio onoga koga je najviše želio. Bayern ne namjerava da proda Mullera, pustio je Bastiana Schweinsteigera na Old Trafford, ali ne želi i drugog sjajnog prvotimca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iz njemačkog giganta su ranije izjavilli da ne planiraju više nikoga prodati Unitedu. Tako to ide s velikim klubovima. Jednom ti izađu u susret, više neće. 

No, treba kazati da United i bez Mullera ima strašnu ekipu i da će se boriti za trofej, ali nije tajna da Van Gaal očajno želi još jednog napadača uz Waynea Rooneyja i Javiera Hernandeza.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.