Ne žele svi Griezmanna u Unitedu

Jose Mourinho ne želi Francuza

Ne žele svi Griezmanna u Unitedu

Midhat Šljivak

Antoine Griezmann spominje se kao novo pojačanje Manchester Uniteda u narednoj sezoni.

Mediji u Španiji i Engleskoj su prethodnih dana objavili kako je United dogovorio transfer Griezmanna narednog ljeta, što su navijači tima s Old Trafforda dočekali s oduševljenjem.

Ipak, ne slažu se svi sa dolaskom francuskog fudbalera na Teatar snova. Navodno menadžer Crvenih đavola Jose Mourinho nije za njegov dolazak, iako rukovodstvo tima radi sve kako bi ga dovelo u svoje redove.

Engleski novinari su danas pitali Posebnog za mišljenje o dolasku Griezmanna i dobili su sasvim kratak odgovor.

"Nema smisla pričati o ljetnom prelaznom roku 3. februara", kratko je rekao Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Špekulacije o dolasku sjajnog Francuza u Manchester su sve jače. Čini se kako će i portugalski stručnjak morati da popusti pred željama klupskog rukovodstva i Griezmann bi od ljeta mogao postati nova Unitedova "sedmica".

Madridski Atletico, čiji dres nosi ovaj fudbaler, na transferu bi mogao inkasirati čak 100 miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi