16

Komentari (16)

user1585252255
Ne mogu da vjerujem da jos uvijek spominju neko stimanje Juventusa. Ta prica Vam je davno dosadila i demantovana. Probajte nesto novo smislit. Juventus !!!
user1585252255
Juventus ima 37 titula serie a, Milan i Inter po 18, Juventus 2 lige prvaka plus 7 finala lige prvaka.. Milanski klubovi vec godinama ne znaju sta je titula, cak ni osvojen italijanski kup. Ustani kad izgovoras Juventus i ne pokusavaj ga poredit s tim malenim klubovima.poz
meepo
@user1585252255 "Juventus 2 lige prvaka plus 7 finala lige prvaka ... ". Sto si zastao ? Što ne napisa da Milan ima 7 i što ne napisa da je Milan jedan od najtrofejniji klubova na svijetu ? Što nisi napisao koliko Juventus ima internacionalnih titula ? Sta je bilo ?
Edin Merlin
@meepo Debilu,kad je Milan vidio trofej zadnji put ??? Živiš u prošlosti,sve da ih ima 77 a ne 7.
user1585252255
@meepo O cemu pricas ???? Prestani poredit molim te milan s Juventusom ! Prestani vrijedjat i svoju i moju inteligenciju !! Navijaj za svoj milan i nadaj se nekom boljem vremenu, npr. nekom kupu ili europa ligi.
meepo
@user1585252255 problem je sto ti nemaš inteligencije pa nemam ni šta povrijediti, a porediti Milan koji je velik u internacionalnim okvirima i mali Juve nema smisla.
meepo
@Edin Merlin izvini molim te znaš li šta je tradicija ili forsirate ono samo što vama odgovara ?
user1585252255
Meepo jako si uporan, cestitam ti na tome. Juventus je najveci talijanski klub, zelio to priznati ili ne.
user1585252255
@meepo Juventus je najveci talijanski klub u historiji (izvor wikipedia). Milan je jedan od najvecih talijanskih klubova (izvor wikipedia).
meepo
@user1585252255 ako ćemo gledati Seria A i kupove lige onda da a ako cemo gledati internacionalne titule onda ne bas , jest jedan od najveci ali ne i najveci.Druga stvar Wikipediu moze svako uređivati. Ono što odgovara činjenicama je da je Juve mali odnosno inferioran kad su u pitanju titule međunarodnih kupova :) I napisao si da Juve ima titula koliko inter i Milan zajedno što nije tačno ako ćemo gledati sve titule a ne samo titule lige.
user1585252255
@meepo Ja vrlo dobro znam sta sam napisao. Govorio sam o talijanskoj ligi i tacno je da Juventus i vise titula nego Milan i Inter zajedno.Isto tako sto se tice talijanskih kupova, Juventus je ispred njih. Slazem se s tobom sto se tice internacionalnih titula, ali isto tako tacno je da Milan godinama uopste ne igra internacionalne kupove, sto je jos zalosnije daleko su od toga, pogotovo lige prvaka. Milan je veliki klub, al je u svakom slucaju iza Juventusa. To je ono u cemo se ne slazem s tobom. Ali nije problem, razumijem te, ti navijas za jedne, a ja za druge, tako da je logicno da nemamo isto misljenje. U svakom slucaju nadajmo se i ti i ja da ce ova korona proci brzo, pa da uzivamo u nogometu. Pozz
meepo
@user1585252255 Također , ne mogu dočekati da krene lopta ponovo da se kotrlja. Poz i svako dobro.
user1585252255
Najsugaviji su zato sto imaju vise titula nego Milan i Inter zajedno ? ?
BobPaisley
...koliko imaju europskih titula?...tu nisu mogli da stimaju kao u Italiji...Milan je najveci italijanski klub,imaju vise titula prvaka Europe nego svi ostali italijanski klubovi zajedno.
Jugovina
Najsugaviji klub u italiji se pravi posten!
Edin Merlin
Vidim zadnjih 8 godina ko je šugav..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.