"Ne znam ko je više lud, ovi što pišu, čitaju ili ja što se nerviram"

Neymar ljut na pisanja medija

"Ne znam ko je više lud, ovi što pišu, čitaju ili ja što se nerviram"

E. Škorić

Brazilski napadač Neymar više ni sam ne zna odakle dolaze sva ta pisanja o njegovoj karijeri.

Neymar je ljetos prešao iz Barcelone u PSG za 222 miliona eura i od tada se prema njemu ophode kao da je razmaženo derište. Mediji ga često kritkuju, pišu da mu se ne sviđa u Parizu, da želi u Real Madrid, pa i sam Neymar više ne zna ko tu koga...

"Postoje ljudi koji te vole i koji će da te mrze čak i onda kada si najbolji čovjek na svijetu. Tu ništa ne možeš da promijeniš, samo spustiš glavu i moliš se", rekao je Neymar, mada nije otkrio na koga konkretno misli.

"Ne zna se ko je luđi, ovi što pišu i sve izmišljaju, oni koji vjeruju ili ja koji to čitam i nerviram se", zaključio je napadač PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

A nedavno su ga optuživali za cirkus zbog proslave gola protiv Amiensa, kada je stavio kopačku na glavu.

"To je bila opklada sa drugarom, ne vidim što im sad to smeta", kaže Brazilac koji je stavio kopačku na glavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi