Sušić uživa gledajući PSG

Pomno prati bivši klub

Sušić uživa gledajući PSG

Nekadašnji bh. selektor Safet Sušić u posljednje vrijeme često komentariše događanja u PSG-u kojem je proveo nezaboravne trenutke kao igrač.

Sušić je svojevremeno za PSG nastupao od 1982. do 1991. godine i za vrijeme provedeno u klubu je ostavio snažan utisak, zbog čega se navijači francuskog kluba i danas rado sjećaju njegovog imena.

U razgovoru za tamošnje medije Sušić je kazao kako s vremena na vrijeme često dolazi na Park prinčeva kako bi bodrio svoj nekadašnji klub.

"S vremena na vrijeme idem na Park prinčeva, a kad ne odem, gotovo sve utakmice gledam na TV-u. Ove sezone uživam, u PSG su stigla dva velika imena - Mbappe i Neymar", kazao je Sušić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Za mene je to PSG postao među tri-četiri najbolja tima na svijetu. Cilj im je osvojiti Ligu prvaka i uvjeren sam u tome mogu uspjeti."

PSG u francuskom šampionatu suvereno drži vodeću poziciju sa 53 osvojena boda. Na drugom, odnosno trećem mjestu su Monaco i Lyon sa devet manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti