Ne zovi me, ne traži me: Ivanović i Kolarov nisu se ni pogledali na treningu
(Foto: Telegraf.rs)

Zahladnjeli odnosi

Ne zovi me, ne traži me: Ivanović i Kolarov nisu se ni pogledali na treningu

Reprezentacija Srbije ima novog kapitena, Mladen Krstajić umjesto Branislavu Ivanoviću, koji je dosad obavljao tu ulogu, traku je dodijelio Aleksandru Kolarovu, a za zamjenika odredio Nemanju Matića.

Upravo su se oni prvi put u toj ulozi obratili medijima na konferenciji povodom okupljanja pred prijateljske utakmice protiv Maroka (23. mart u Torinu) i Nigerije (27. mart u Londonu).

- Nismo pričali konkretno o tome, vidjeli smo se na ručku, poslije smo imali obavezan odmor, ali sigurno da ćemo pričati - rekao je Aleksandar Kolarov na pitanje novinara Telegrafa da li je razgovarao sa Ivanovićem nakon odluke da on više nije kapiten reprezentacije.

Zanimljivo je da je Bane Ivanović bio na čelu kolone tokom zagrijavanja na treningu koji je zbog loših vremenskih uslova održan u dvorani, a novi kapiten Kolarov neposredno iza. I jedan i drugi su tokom treninga ćaskali sa drugim saigračima.

Ivanović je to najviše radio sa Aleksandrom Mitrovićem, dok je Kolarov pričao sa Dušanom Tadićem, koji je bio između njega i Ivanovića.

Tokom treninga nije bilo ni susreta pogledima, niti ćaskanja između bivšeg i sadašnjeg kapitena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi