Nebojša Gavrić: Kada je stigla ponuda FK Sarajevo, nisam previše razmišljao

Novi član kluba sa Koševa

Nebojša Gavrić: Kada je stigla ponuda FK Sarajevo, nisam previše razmišljao

M. Šljivak

Nebojša Gavrić pojačanje je FK Sarajevo za novu sezonu.

Ovaj veznjak je na Koševo stigao iz Bačke, a izuzetno je zadovoljan što je stigao

"Utisci su sjajni. Najvažnije je uvijek da vas saigrači prihvate dobro. Momci su fenomenalni i to se odmah vidi. To je vjerovatno utjecalo na rezultate, uslovi za rad su fantastični", rekao je Milanović, te je dodao:

"Bio sam slobodan igrač, tražio sam inostrani angažman, ali kada je stigla ponuda kluba kakav je Sarajevo, nisam previše razmišljao. Brzo smo se dogovorili za sve".

O klubu mu je pričao Miloš Stanojević.

"Miloš (Stanojević) je moj dugogodišnji drugar. Igrali smo zajedno. Raspitao sam se kod njega, on mi je objasnio kakav je klub i nisam puno razmišljao, gdje ću završiti", istakao je Gavrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O Evropi je rekao:

"Rano je da govorim o ambicijama. Nadam se da možemo nešto napraviti, ali sve zavisi od protivnika. Mi ćemo ostaviti posljednju kap krvi na terenu".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Prazina
Ovoga će prvo natjerati da nosi šal oko vrata da prekrije krst
1 12
KRKAN
PA KADA SI IGRAO U BAČKOJ RASPALANCI HAHAHAHAHAHA
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi