Gavrić opet kod Musemića?

Priključio se Tuzla Cityju

Gavrić opet kod Musemića? · Saznajemo

A. Čaušević

Nebojša Gavrić će prema svemu sudeći i dalje igrati u Premijer ligi BiH.

Gavrić je u prošloj polusezoni bio član Olimpika, a kada su Vukovi odlučili da istupe postao je slobodan fudbaler.

Iskusni veznjak se u proteklom periodu spominjao kao novi fudbaler Rudar Prijedora, a postajala je i mogućnost odlaska u Sjevernu Makedoniju gdje ga je želio novi prvoligaš, Breglanica.

Ipak, kako sada stvari stoje Gavrić će u novoj sezoni ponovo sarađivati sa Husrefom Musemićem i to u ekipi Tuzla Cityja.

Kako SportSport.ba saznaje 29-godišnjak se priključio pripremama Tuzla Cityja u Sloveniji, a u narednim danima bi trebalo biti poznato da li će i definitivno postati član tuzlanskog premijerligaša.

Inače, Gavrić je i ranije sa Musemićem. Bilo je to prije dvije godine kada je trofejni stručnjak sjedio na klupi FK Sarajevo.

Osim za Olimpik u prošloj sezoni Gavrić je nastupao i za Bačku u Srbiji gdje se zadržao jednu polusezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City je u Sloveniji prije nekoliko dana odigrao pripremni meč protiv Domžala te izgubio s 3:2 i to poslije odličnog prvog poluvremena u kojem je imala dva gola prednosti.

Musemićevi izabranici će tokom pripremnom perioda odigrati još tri utakmice. Naredni ispit je protiv srbijanskog TSC-a 4. jula, zatim slijede utakmice protiv Austrije iz Beča te za kraj protiv Lokomotive iz Zagreba.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi