Neće mu se svidjeti: Super Mario ne igra protiv Portugala

Mancini ne računa na njega

Neće mu se svidjeti: Super Mario ne igra protiv Portugala

Endin Čaušević

Reprezentacija Italije večeras igra u gostima protiv Portugala u okviru Lige nacija.

Italijani su prije nekoliko dana remizirali protiv Poljske (1:1), a velike kritike na račun svoje igre dobio je Mario Balotelli. Napadač Nice je imao problema s povredom u ovom meču i nije uspio da pruži ono što se od njega očekivalo, ali sigurno nije očekivao tako žestoke kritike na svoj račun.

Iako je selektor Roberto Mancini stao uz njegovu stranu na kraju je odlučio da je najbolje da Balotelli ne bude u konkurenciji za meč s Portugalom. Mancini je za ove utakmice pozvao 30 fudbalera i bilo je jasno da sedam njih neće biti u konkurenciji za okršaj s Portugalom.

Ipak, Balotelli sigurno nije mogao očekivati da neće igrati večeras što bi moglo izazvati novi skandal. Pored njega Mancini je odlučio da će utakmicu s Portugalom večeras s tribina pratiti još Alessio Cragno, Daniele Rugani, Nicolo Zaniolo, Cristiano Biraghi, Davide Zappacosta i Lorenzo Pellegrini.

Top Komentari

Bulle
Imobile na klupi a Baloteli igrA?? Ej moj Mancini...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi