Nedeljko Piščević napustio Borac, već je predstavljen u novom klubu

Otišao put Bugarske

Nedeljko Piščević napustio Borac, već je predstavljen u novom klubu · Zvanično

Eldar Ganibegović

Jedan od najstandardnijih igrača banjalučkog Borca u prethodnoj sezoni, Nedeljko Piščević, napustio je klub i već je predstavljen u novom.

Dvedesetosmogodišnji srbijanski veznjak, Nedeljko Piščević, napustio je banjalučki Borac.

Ovaj fudbaler već je predstavljen u novom klubu i karijeru će nastaviti u Bugarskoj, u tamošnjem CSKA 1948 iz Sofije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CtjqARpKRAX/[/instagram]

U minuloj sezoni je u dresu Borca nastupio 30 puta, te postigao pet pogodaka uz isto toliko asistencija. 

Ovo će mu biti prvo iskustvo u Bugarskoj. Ranije u karijeri igrao je za Crvenu zvezdu, Sinđelić, Rad, Javor-Matiš, Rigu i Radnički 1923. 

Oglasi

Osim na poziciji defanzivnog veznog, može odigrati i na poziciji stopera, što je sigurno samo još jedan plus kada je ovaj fudbaler u pitanju.

Vidjet ćemo kako će se snaći u Bugarskoj, no jasno je kako je ovaj tim dobio jednog, prije svega iskusnog, igrača.

Što se Piščevića tiče, i ove sezone će igrati Evropu. CSKA 1948 okončao je sezonu u Bugarskoj na trećem mjestu iza Ludogoretsa i imenjaka iz Sofije i igrat će pretkola Konferencijske lige.

Mogao je ovaj tim i do trofeja minule sezone, no u finalu Kupa Bugarske poražen je od Ludogoretsa koji s klupe ponovo predvodi Ivaylo Petev. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi