Mladost na Slobodu bez najboljeg strijelca!

Problemi za goste

Mladost na Slobodu bez najboljeg strijelca!

A. Čaušević

Od 15 sati na stadionu Tušanj meč 27. kola Premijer lige počet će Sloboda i Mladost.

Obzirom da obje ekipe još uvijek nisu prebrodile brige oko opstanka radi se o susretu od velikog značaja za oba tima.

Goste je pred susret zadesio pravi maler jer trener ekipe iz Doboja kod Kaknja, Nemanja Miljanović, neće moći računati na svog najboljeg strijelca.

Naime, Nedim Hadžić je tokom sedmice zadobio frakturu nosa i neće konkurisati za obručan sa tuzlanskim premijerligaškom.

Pošto se ne radi o bezazlenoj povredi upitno je da li će mladi napadač biti spreman i za sljedeće mečeve što će biti veliki henidkep za Mladost.

Nedim Hadžić
Nedim Hadžić NK GOŠK NK GOŠK Pozicija: FW

Statistika

1 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
Oglasi

Hadžić je uz Amera Hiroša najbolji igrač Mladosti ove sezone. Na svom kontu ima devet golova i prvi je strijelac ekipe.

Inače, uoči ovog meča Sloboda ima dva uzastopna poraza i sigurno je da žele prekinuti ovu seriju, dok Mladost na Tušanj stiže nakon pobjede u prošlom kolu protiv Tuzla Cityja. MOZZART je spremio i kvote za ovu utakmicu koje možete pogledati OVDJE.

U prva dva međusobna duela ove sezone obje ekipe imaju po domaću pobjedu. Sloboda je bila ubjedljiva na Tušnju s 3:0, dok je Mladost u Doboju kod Kaknja slavila sa 2:0. 

Na današnju utakmicu trener Crveno-crnih Mladen Žižović gleda kao i susret sezone te se nada osvajanju tri ključna boda. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutrašnji meč najavio je šef struke Slobode Mladen Žižović.

"Svima nam je stalo da Sloboda što prije dođe u mirnu luku. Sutra nam je bitna utakmica, Mladost je mlada i energična ekipa, a pokušat ćemo da zaustavimo njihove najbolje igrače. Što se tiče nas, sigurno smo svjesni situacije u kojoj se nalazimo, prijeko nam je potrebna pobjeda. Nadam se da ćemo biti pravi i da ćemo doći do možda ključne pobjede u sezoni", kazao je Žižović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1605368976
Treba i Sloboda pobjedu.Mladost neka čeka sledeći vikend za bodove.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi