Mladost protiv Željezničara bez najboljeg strijelca
Nedim Hadžić u meču protiv Željezničara na Grbavici postigao je sjajan gol koji je njegovoj ekipi donio tri boda, ali ovaj mladi napadač zbog istegnuća zadnje lože sutra neće biti u kombinaciji za meč protiv Željezničara u Kaknju

Veliki hendikep za tim iz Kaknja

Mladost protiv Željezničara bez najboljeg strijelca · Saznajemo

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja sutra će na domaćem terenu u okviru 16.kola Premijer lige dočekati sarajevski Željezničar.

Kakanjci u ovaj duel ulaze s devete pozicije sa 16 bodova na svome kontu, dok plavi s Grbavice zauzimaju drugo mjesto sa 30 bodova na svome kontu. Favorit u ovom meču svakako je Željezničar, ali izabranici Amara Osima bili su favoriti i na Grbavici u okviru 5.kola Premijer lige, kada je Mladost golom Nedima Hadžića slavila pobjedu 0:1 i napravila veliko iznenađenje.

Iako se najavljivalo da će izabranici Nemanje Miljanovića sutra nastupiti u najjačem sastavu ipak će protiv Željezničara biti lišeni usluga svog najboljeg strijelca. Nedim Hadžić 21-godišnji mladi reprezentativac BiH u meču prošlog kola na Tušnju protiv Tuzle Cityja istegao je zadnju ložu i on sutra neće biti na dispoziciji treneru.

Hadžić je ove sezone u 15 utakmica za Mladost postigao šest golova i prvi je strijelac ekipe. Njegov dolazak u Doboj kod Kaknja prije godinu dana iz Portugala pokazao se kao pravi potez. Ovaj bivši napadač Sarajeva vratio se u nekadašnju formu, te odlično radi ono što mu je i posao, a to je postiže golove, a nerijetko i asistira saigraćima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije poznato ko će zamijeniti Hadžića u vrhu napada, ali će trener Mladosti sigurno tražiti drugo rješenje i pokušati nadomjestiti izostanak svog ponajboljeg igrača i prvog strijelca.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Ujo ga Lutvo
7 1
rabodimis
Prepo se da ga ne "sope".. nije svejedno kad ti morz javno zaprijeti..
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi